Apparaten en Accessoires
Knoflook en uien glaceren
Voorbereiding 10min
Totaal 20min
1 portie
Ingrediënten
-
20 g olijfolieolie20 g
-
knoflookteentjes gehalveerd2 - 3
-
200 g rode ui, in kwarten (zie "Tips")gele ui in kwarten (zie "Tips")200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
20 mg
Eiwitten
3 g
Calorieën
1031 kJ /
246 kcal
Vetten
20 g
Vezels
3.8 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
13 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Hoge Temperaturen
13 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Taart met peer en brie
1u. 10min
Bosbessen cheesecake-ijs
14u. 35min
Shortbread karamel gezouten boter
2u. 25min
Karamelpoeder
1u.
250 g sjalot kleuren
Geen beoordelingen
350 g sjalot fruiten
Geen beoordelingen
250 g sjalot fruiten
Geen beoordelingen
Een knoflook en uien mengsel fruiten
20min
200 g ui karameliseren
40min
200 g ui kleuren
25min
200-300 g ui glaceren
Geen beoordelingen
200 g ui fruiten
20min