Compatibele versies
Mijoté de fonds d’artichauts au veau et aux petits pois
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 gousses d'ail
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 600 g de veau, en morceaux
- 600 g d'eau
- 2 brins de romarin frais
- 5 brins de thym frais
- 2 feuilles de laurier frais
- 350 g de fonds d'artichaut, coupés en quatre
- 200 g de petits pois frais, écossés
- du sel
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1355 kJ / 324 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 12 g
Alternatieve recepten
Chorba tunisienne
45min
Lentilles à la marocaine
50min
Tajine de poulet aux olives et pommes de terre
50min
Morue à la méditerranéenne
1 Std. 25 Min
Sauté de veau aux artichauts et petits pois
Geen beoordelingen
Mijoté d'agneau, pommes de terre, petits pois, carottes et fregola sarda
1h 15min
Ragoût de pois chiches, petits pois et poulpe
45min
Loubia (haricots blancs à la tomate)
1 Std. 25 Min
Gratin d'été au poisson façon parmigiana
1h 15min
Gnocchi farcis aux anchois, sauce tomate au basilic
1 Std. 40 Min
Soupe harira
40min
Tajine de poisson au four à la marocaine et couscous aux dattes
1h