Mijoté de fonds d’artichauts au veau et aux petits pois
TM6 TM5 TM31

Mijoté de fonds d’artichauts au veau et aux petits pois

3.7 (10 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 2 gousses d'ail
  • 100 g d'oignon, coupé en quatre
  • 3 c. à soupe d'huile d'olive
  • 600 g de veau, en morceaux
  • 600 g d'eau
  • 2 brins de romarin frais
  • 5 brins de thym frais
  • 2 feuilles de laurier frais
  • 350 g de fonds d'artichaut, coupés en quatre
  • 200 g de petits pois frais, écossés
  • du sel
  • du poivre moulu

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1355 kJ / 324 kcal
Eiwitten
38 g
Koolhydraten
11 g
Vetten
12 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten