Compatibele versies
Mijoté de fonds d’artichauts au veau et aux petits pois
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 gousses d'ail
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 600 g de veau, en morceaux
- 600 g d'eau
- 2 brins de romarin frais
- 5 brins de thym frais
- 2 feuilles de laurier frais
- 350 g de fonds d'artichaut, coupés en quatre
- 200 g de petits pois frais, écossés
- du sel
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1355 kJ / 324 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 12 g
Alternatieve recepten
Morue à la méditerranéenne
1 Std. 25 Min
Couscous d'agneau aux légumes verts
1 Std. 5 Min
Bouillon safrané aux pâtes, moules, petits pois et aneth
50 Min
Navarin aux petits légumes
1 Std.
Soupe harira
40min
Sauté de veau aux olives
1 Std.
Couscous d'agneau, artichauts, petits pois
50 Min
Tajine de bœuf aux carottes et tomates
1u. 45min
Tajine de pilons de poulet, semoule aux olives
1 Std. 5 Min
Goulasch d'agneau au paprika - Tas Kebap
1h 10min
Souris d'agneau
1 Std. 15 Min
Tajine de poulet aux olives et pommes de terre
50 Min