![Mijoté de fonds d’artichauts au veau et aux petits pois Mijoté de fonds d’artichauts au veau et aux petits pois](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/32caf954-e5f9-4b89-88e2-ea2a0a03c779/Derivates/d747ed79-c317-45a2-a9be-21e6518d6998.jpg)
Compatibele versies
Mijoté de fonds d’artichauts au veau et aux petits pois
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 gousses d'ail
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 600 g de veau, en morceaux
- 600 g d'eau
- 2 brins de romarin frais
- 5 brins de thym frais
- 2 feuilles de laurier frais
- 350 g de fonds d'artichaut, coupés en quatre
- 200 g de petits pois frais, écossés
- du sel
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1355 kJ / 324 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 12 g
Alternatieve recepten
Mijoté d'agneau, pommes de terre, petits pois, carottes et fregola sarda
1h 15 min
Tajine de boulettes merlan-sardines, sauce tomate et couscous
1h 15 min
Ragoût aux épinards, au porc et au poisson fumé
45 Min
Soupe harira
40 min
Chorba tunisienne
45 Min
Ragoût de pois chiches, petits pois et poulpe
45 Min
Morue à la méditerranéenne
1h 25min
Ragoût de fruits de mer et poisson à la tomate
50 Min
Sauté de veau aux olives
1 Std.
Tajine de bœuf aux carottes et tomates
1h 45min
Lentilles à la marocaine
50 Min
Loubia (haricots blancs à la tomate)
1h 25min