![Pâtes aux lentilles vertes et sauce au chèvre Pâtes aux lentilles vertes et sauce au chèvre](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/443a923c2decb8b083ee980c23e906a0/Derivates/cd21af5fb7393b7b9f86a80ff6058cdcede64803.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g d'eau
- 250 g de pâtes sèches aux lentilles vertes
- ½ oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 200 g de fromage de chèvre en bûche, coupé en morceaux
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre blanc moulu
- 50 g de parmesan râpé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2362.3 kJ / 564.6 kcal
- Eiwitten
- 24.4 g
- Koolhydraten
- 51.4 g
- Vetten
- 28.4 g
- Verzadigd vet
- 18.3 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 512.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Compote banane-kiwi
35min
Brownie sirop d'agave et noix
55min
Poulpe à la vanille
1 godz. 20 min
Plateau de douceurs sucrées pour maman
Geen beoordelingen
Omelette aux blancs d’œufs
20min
One pot coquillettes au jambon cerise
15min
Crêpes roses au houmous
35min
Soupe de patates douces à la noisette et filets de dinde aux herbes
55min
Poulet aux pêches et herbes de Provence, riz vapeur
1h
Hachis de poulet et polenta
45min
Pastalaya du sud de la Louisiane
1h
Polenta aux crevettes de l'Etat de Géorgie
40min