![Caldo de carne (Cocción lenta) Caldo de carne (Cocción lenta)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F832B180-168C-4DEC-89AE-4D35E3BB0D93/Derivates/84A921AB-AF1C-4DD9-8AB1-7A9A1FDE7EB0.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 - 4 ossobucos de ternera (700-800 g) de 3 cm de grosor
- 30 g de aceite de oliva
- 120 g de cebolla en trozos de 3 cm
- 100 g de zanahoria en rodajas de 1 cm
-
50
g de apio en trozos de 2 cm
of 50 g de nabo en trozos de 2 cm - 2 dientes de ajo
- 1 - 1 ½ cucharaditas de sal
- 15 granos de pimienta negra
- 1 - 2 hojas de laurel secas
- 1200 - 1400 g de agua
- Voeding
- per 1 Receta completa
- Calorieën
- 1207 kJ / 288 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 3.9 g
- Vezels
- 9 g
- Natrium
- 3138 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Puerros pochados (80 g)
15 dk
Cebolla dorada (100 g) en cuartos
10min
Chalota dorada (350 g)
20min
Cebolla caramelizada (100 g) en octavos
20min
Caldo de verduras
50min
Caldo de pollo
30 dk
Caldo de pollo rico en colágeno
12h 10min
Cebolla pochada (200 g)
15 dk
Cebolla caramelizada (80 g) en cuartos
25 dk
Caldo de pollo con jengibre
1h 45 min
Cebolla dorada (100 g) en octavos
20min
Cebolla dorada (80 g)
20min