Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1600 g de agua
-
30
g de zumo de limón
of 1 cucharadita rasa de ácido ascórbico (vitamina C en polvo) - aceite de oliva para engrasar
- 4 huevos
- 150 g de espárragos verdes (max. 14 cm de largo)
- 2 dientes de ajo aplastados
- 2 cucharadas de aceite de oliva virgen extra (y algo más para servir)
- sal al gusto
- pimienta negra, molida al gusto
- aceite de oliva virgen extra
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 550 kJ / 132 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 81 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmón al aroma de lima y menta con ensalada de espárragos (Al vacío)
3h 35min
Bruschetta de tomate con huevo a baja temperatura
40 min
Cebolla pochada (200 g)
15 min
Ensalada de langostinos y melocotón con aderezo de limón (Al vacío)
50min
Bastones de zanahoria dorados (200 g)
15 min
Cebolla y ajo dorados (200 g)
15 min
Salmón teriyaki (Al vacío)
1h 20 min
Huevo poché sobre parmentier con trufa negra
40 min
Champiñones dorados (300 g)
25 min
Cebolla dorada (200-300 g)
20 min
Puerros pochados (200 g)
20 min
Cebolla caramelizada (200 g)
25 min