Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1600 g de agua
-
30
g de zumo de limón
of 1 cucharadita rasa de ácido ascórbico (vitamina C en polvo) - aceite de oliva para engrasar
- 4 huevos
- 150 g de espárragos verdes (max. 14 cm de largo)
- 2 dientes de ajo aplastados
- 2 cucharadas de aceite de oliva virgen extra (y algo más para servir)
- sal al gusto
- pimienta negra, molida al gusto
- aceite de oliva virgen extra
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 550 kJ / 132 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 81 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brócoli al vapor sobre crema de puerros al aroma de berberechos
45 Min
Chalota caramelizada (350 g)
25min
Solomillo de ternera poco hecho con salsa bearnesa (Al vacío)
2h 20 min
Huevo poché sobre parmentier con trufa negra
40 Min
Judías verdes con tomillo (Al vacío)
1 Std. 10 Min
Cintas de espárragos blancos y verdes con huevos y tapenade
30min
Espárragos al vapor con salsa de alcaparras
40 Min
Huevos duros
35 min
Huevos poché con beicon y piquillos
35 min
Espárragos, huevos poché y rabanitos
1 Std.
Blinis con tartar de salmón
1h 20min
Cebolla caramelizada (200 g)
25min