Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 - 200 g de queso emmental en trozos
Caldo de carne
- 500 g de huesos de ternera (caña y rodilla) en trozos
- 100 g de cebolla en cuartos
- 100 g de apio en trozos
- 100 g de puerro en trozos
- 1 bouquet garni (atadillo de hierbas), p.ej. laurel, tomillo, perejil y romero
- 1500 - 1600 g de agua
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 2 clavos enteros
Sopa
- 50 g de mantequilla en trozos
- 500 g de cebolla en octavos
- 2 cucharaditas de sal
- 6 - 12 rebanadas de pan del día anterior tostadas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1896 kJ / 454 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 1306 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de champiñones y aceite de trufa (sin gluten, sin lácteos)
50 Min
Trinxat de col
1h 15min
Crema de hinojo
30min
Sopa de cebolla
1h 10min
Sopa francesa de cebolla
1h
Crema de apio nabo con perlas de plancton y erizos
1h 15min
Flor de alcachofas confitadas con almejas en salsa verde
2h 20min
Mermelada de cebolla roja al vino tinto
1 godz. 40 min
Bacalao con samfaina
1h
Ensalada arcoíris
30min
Cerveza de jengibre
27 Std. 30 Min
Pan payés con masa madre
16h