Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 - 200 g de queso emmental en trozos
Caldo de carne
- 500 g de huesos de ternera (caña y rodilla) en trozos
- 100 g de cebolla en cuartos
- 100 g de apio en trozos
- 100 g de puerro en trozos
- 1 bouquet garni (atadillo de hierbas), p.ej. laurel, tomillo, perejil y romero
- 1500 - 1600 g de agua
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 2 clavos enteros
Sopa
- 50 g de mantequilla en trozos
- 500 g de cebolla en octavos
- 2 cucharaditas de sal
- 6 - 12 rebanadas de pan del día anterior tostadas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1896 kJ / 454 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 1306 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de cebolla
1h 10min
Bacalao con samfaina
1 godz.
Pesto de tomates secos
5min
Crema de champiñones y aceite de trufa (sin gluten, sin lácteos)
50 min
Crema de verduras y ortigas con granola
1 godz. 15 min
Cebolla caramelizada (100 g) en octavos
20 min
Sopa francesa de cebolla
1 godz.
Cebolla caramelizada (500 g)
40 min
Rosbif con salsa de mostaza y ensalada
78h
Ensalada polaca con salsa tártara
45 min
Salsa bechamel (Espesar)
15min
Tarta Tatín (Puntos del azúcar)
1 godz.