Coroa recheada com halloumi e alecrim

Coroa recheada com halloumi e alecrim

4.0 4 beoordeling
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 50min
10 doses

Ingrediënten

  • farinha de espelta mais q.b. p/ polvilhar
    400 g
  • fermento de padeiro seco
    1 c. chá de
  • óleo vegetal
    60 g
  • leite
    150 g
  • mel
    30 g
  • ovos
    2
  • sal
    1 c. chá de
  • queijo halloumi cortado em pedaços
    250 g
  • chalota cortada em metades
    80 g
  • alecrim só as folhas, mais q.b. p/ guarnecer
    2 pés de
  • água
    1 c. sopa de
  • Doce de frutos vermelhos q.b. p/ guarnecer

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 dose

Natrium 262.1 mg
Eiwitten 10.8 g
Calorieën 1317.5 kJ / 314.9 kcal
Vetten 13.3 g
Vezels 4.9 g
Verzadigd vet 4.8 g
Koolhydraten 40.9 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...