Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g farinha de espelta, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de fermento de padeiro seco
- 60 g óleo vegetal
- 150 g leite
- 30 g mel
- 2 ovos
- 1 c. chá de sal
- 250 g queijo halloumi cortado em pedaços
- 80 g chalota cortada em metades
- 2 pés de alecrim, só as folhas, mais q.b. p/ guarnecer
- 1 c. sopa de água
- Doce de frutos vermelhos q.b. p/ guarnecer
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1317.5 kJ / 314.9 kcal
- Eiwitten
- 10.8 g
- Koolhydraten
- 40.9 g
- Vetten
- 13.3 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 262.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia de alecrim e tomate seco
1h 20min
Maionese que não é maionese
5 min
Salada de bulgur com grão-de-bico e pera rocha
30min
Salada de batata-doce com maçã, espinafres e quinoa
25 Min
Batata-doce recheada com legumes e ovos escalfados
1h 45 min
Piza rápida de figo e presunto
50 min
Crocante mediterrânico
50 min
Pão naan
1h
Salada de quinoa e feijão com molho de curcuma
30min
Pão enrolado com pesto
1 Std. 40 Min
Bolachas de tomate seco e alecrim
30min
Crumble de abóbora, batata-doce e curgete
50 min