Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 50 g azeite
- ½ c. chá de sal
- 1 ovo
- 10 g manjericão, só as folhas
- 120 g farinha tipo 65
- 180 g farinha integral
- 100 g água bem fria
Recheio
- 35 g azeite
- 300 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 10 g manjericão
- 350 g tomate-cereja cortado em metades
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 250 g queijo mozarela fresco cortado em pedaços pequenos
- 1 fio de vinagre balsâmico
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1936 kJ / 463 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crocantes de parmesão com tomilho e curgete
20 Min
Crepes recheados com cogumelos, requeijão e espinafres
45min
Tarte de polenta e curgete
50 Min
Crocante mediterrânico
50 Min
Legumes no forno com molho de queijo e ervas
1 Std.
Tarte de Brie e legumes
40min
Tarte de couve-flor e queijo
50 Min
Bola de atum, pimentos e azeitonas
2h 50min
Crepes com espinafres e ovo
1h 5min
Crumble de espinafres, feijoca e ricota
50 Min
Crumble de abóbora, batata-doce e curgete
50 Min
Couve-flor gratinada com natas e coentros
40min