Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 40 g tomate seco
- 10 g manjericão
- 200 g farinha tipo 65
- 100 g manteiga
- 30 g água
Recheio
- 30 g queijo parmesão
- 250 g queijo ricota
- 170 g queijo de cabra cortado em pedaços
- 170 g tomate-cereja cortado em metades
- 1 c. chá de flor de sal
- 1 pitada de pimenta
- 10 g cebolinho picado
- 1 c. sopa de tomilho-limão, só as folhas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1888 kJ / 452 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi com abóbora e espinafres
1 Std. 25 Min
Pasta de grão e milho
35 dk
Pastéis de ricota
45 Min
Tarte de feta e espinafres
40 dk
Tarte grega
40 dk
Tarte de Brie e legumes
40 dk
Crumble de legumes com ervas aromáticas
1 Std. 5 Min
Triângulos de milho e alho-francês
1sa
Penne com beringela no forno
50 Min
Terrine de chocolate
8sa
Soufflé de alho-francês
1sa 30 dk
Canelones de beringela
1 Std. 5 Min