Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 40 g tomate seco
- 10 g manjericão
- 200 g farinha tipo 65
- 100 g manteiga
- 30 g água
Recheio
- 30 g queijo parmesão
- 250 g queijo ricota
- 170 g queijo de cabra cortado em pedaços
- 170 g tomate-cereja cortado em metades
- 1 c. chá de flor de sal
- 1 pitada de pimenta
- 10 g cebolinho picado
- 1 c. sopa de tomilho-limão, só as folhas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1888 kJ / 452 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte de feta e espinafres
40 Min
Bolo salgado de espargos, azeitona e tomate
50min
Tarte grega
40 Min
Gaspacho de tomate e alperce
1 Std. 15 Min
Quiche de ervilhas, feijão-verde e ricota
2 Std. 25 Min
Minicroissants de requeijão recheados com queijo e espinafres
1h
Crepes de alho-francês, cogumelos e bacon
1h 45min
Galete de tomate
45 Min
Croquetes de queijo e espinafres
30 Min
Tarte integral com molho de cebola
1h 10min
Salada iraniana com molho de abacate
15min
Caprese de beringela no forno com cuscuz
1h