Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 35 g d'oignon, émincé
- 350 g d'asperges vertes en morceaux (2 cm)
- 30 g d'huile d'olive
- 320 g de riz spécial risotto, type carnaroli (cuisson 18 min.)
- 60 g de vin blanc sec
- 700 g d'eau
- 1 c. à café de sel
-
1
c. à café de pistils de safran (voir "Conseil(s)")
of 1 dose de safran - 1 cube de bouillon de légumes
- 20 g de beurre
- parmesan râpé, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1766 kJ / 422 kcal
- Eiwitten
- 8.7 g
- Koolhydraten
- 68.1 g
- Vetten
- 12.2 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto milanais au safran
30min
Risotto aux asperges
45min
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30min
Panure
5 min
Risotto aux cèpes
35min
Risotto aux asperges et ail des ours
1h
Risotto aux asperges
35min
Conchiglioni aux blettes et à la menthe, sauce au tahini
35min
Risotto printanier
1h
Risotto au safran, pecorino et tomates
30min
Risotto courgette et bacon
35min
Risotto à la courge
35min