Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 35 g d'oignon, émincé
- 350 g d'asperges vertes en morceaux (2 cm)
- 30 g d'huile d'olive
- 320 g de riz spécial risotto, type carnaroli (cuisson 18 min.)
- 60 g de vin blanc sec
- 700 g d'eau
- 1 c. à café de sel
-
1
c. à café de pistils de safran (voir "Conseil(s)")
of 1 dose de safran - 1 cube de bouillon de légumes
- 20 g de beurre
- parmesan râpé, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1766 kJ / 422 kcal
- Eiwitten
- 8.7 g
- Koolhydraten
- 68.1 g
- Vetten
- 12.2 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto aux asperges et petits pois
40min
Risotto milanais au safran
30min
Risotto aux tomates séchées et pesto de basilic
30min
Risotto printanier
1h
Risotto au citron et épinards
30min
Risotto aux champignons accompagnés d'une salade de courge
45 Min
Risotto aux cèpes
35min
Risotto aux asperges et ail des ours
1h
Risotto tomate-coppa-artichaut
40min
Risotto au safran, pecorino et tomates
30min
Risotto aux asperges
35min
Risotto aux asperges
45 Min