Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g d'huile d'olive
- 3 gousses d'ail
- 500 g de côte de veau, désossée, détaillée en cubes (3 cm) et préalablement essuyés avec du papier absorbant
- 100 g de vin blanc
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 10 g de farine de blé
- 70 - 80 g de jambon cru, détaillé en dés
- 1 c. à soupe de paprika
- 400 g de bouillon de viande
- 1 cube de bouillon de légumes
- 600 - 700 g de mélange de légumes surgelés
- 4 œufs durs, coupés en quartiers
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2557 kJ / 611 kcal
- Eiwitten
- 41.8 g
- Koolhydraten
- 13.8 g
- Vetten
- 28.7 g
- Verzadigd vet
- 11.5 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 1026.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauté de dinde, sauce aux champignons
45min
Sauté de porc au caramel et choux de Bruxelles
1h
Cuisses de dinde à la moutarde, riz basmati aux champignons
1h 15min
Mélange pour marinade de poulet ou pour assaisonner
5min
Riz au porc cinq-épices
50min
Côtes de porc au thé, légumes et riz vapeur
1h 50 min.
Poulet chasseur revisité
2h 15 min.
Poulet sauce mole verde
1h
Cuisse de poulet en croûte de sel, pommes de terre épicées
1h 20min
Bœuf mijoté aux champignons
5h 20 min.
Croque-Monsieur portugais (francesinha)
1h
Ragoût de poulet colombien
2u. 20min