Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 140 g d'oignons, coupé en deux
- 200 g de carottes, coupées en tronçons
- 150 g de blancs de poireau, coupés en tronçons
- 20 g de beurre
- 1000 g de pommes de terre
- 500 g de cabillaud, coupé en morceaux (3 cm)
- 500 g de saumon frais, coupé en morceaux (3 cm)
- 4 pincées de sel
- 4 pincées de poivre blanc moulu
- 250 g de vin blanc
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
- 20 g d'eau
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 dose de safran
- 1 c. à soupe de fumet de poisson
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2420 kJ / 578.5 kcal
- Eiwitten
- 37.5 g
- Koolhydraten
- 34.8 g
- Vetten
- 27.8 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 15.7 g
- Natrium
- 1.3 mg
Alternatieve recepten
Baeckeoffe revisité par Eric Guérin
2h 10min
Dos de cabillaud sur lit de carotte et fenouil, sauce crème moutarde
1h
Nage de crustacés au champagne
1 Std. 5 Min
Gratin de poissons à la choucroute
40min
Cassoulet de la mer
50 Min
Cocotte de saumon aux petits légumes
55 Min
Cocotte de poisson gratinée aux champignons
1h
Blanquette de poisson, sauce au potimarron
45 phút
Blanquette de cabillaud
55 Min
Marmites de la mer
45 phút
Blanquette de saumon aux champignons des bois
50 Min
Volaille au riesling
50 Min