Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 œufs
- 2 branches de romarin frais, effeuillées
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 160 g de lait
- 20 g de miel liquide
- 130 g de beurre, et un peu pour le moule
- 200 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
- 150 g de gorgonzola, détaillé en dés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1944 kJ / 462 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 32 g
Alternatieve recepten
Cake pesto-mozzarella
45 min
Cookies au chèvre et au thym
40 min
Cake pesto et tomates séchées
40 min
Cake au roquefort et aux poires
1h
Flan express au roquefort
30 min
Cake au camembert et à la poire
1h 5min
Risotto aux raisins et gorgonzola
40 min
Cake au roquefort, à la poire et aux noix
1h
Cake au chèvre, parmesan et tomates
40 min
Cake aux chèvre, raisins et noisettes
45 min
Cake poulet, tomates séchées et poivron
40 min
Cake chèvre et noix
50 min