![Risotto aux épinards et crème au safran Risotto aux épinards et crème au safran](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B1EAF2C8-1545-4596-9487-8C89557B46AD/Derivates/fa94cab3-4885-4ea0-8aae-1504059535be.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème safran
- 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 2 doses de safran (0,2 g / unité)
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
Le risotto aux épinards
- 90 g d'oignon, coupé en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 400 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- 200 g d'épinards frais, détaillés en lanières
- 850 g d'eau
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2146 kJ / 515 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 36 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto de potiron au lait de coco
40min
Risotto de printemps
55min
Risotto aux légumes verts et pesto revisité
45min
Risotto tout vert
40min
Risotto à la butternut et aux amandes
35min
Risotto au potiron
35min
Risotto aux petits pois, sauge et mozzarella
35min
Risotto chèvre-brocoli
45min
Risotto végétarien
35min
Lasagne aux épinards et à la ricotta
1u. 15min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35min
Risotto aux petits pois-carotte
45min