Risotto aux épinards et crème au safran
TM31 TM5 TM6

Risotto aux épinards et crème au safran

3.5 (110 beoordelingen)

Ingrediënten

La crème safran

  • 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
  • 2 doses de safran (0,2 g / unité)
  • 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts

Le risotto aux épinards

  • 90 g d'oignon, coupé en deux
  • 20 g d'huile d'olive
  • 400 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
  • 200 g d'épinards frais, détaillés en lanières
  • 850 g d'eau
  • 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts

Voeding
per 1 portion
Calorieën
2146 kJ / 515 kcal
Eiwitten
18 g
Koolhydraten
29 g
Vetten
36 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten