Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le crumble
- 30 g de parmesan, en morceaux
- 25 g de farine de châtaigne
- 20 g d'huile d'olive
- 2 c. à soupe de basilic frais, haché
- 2 c. à soupe de ciboulette fraîche, ciselée
- 2 c. à soupe de persil plat frais, haché
- 600 g de courgettes, coupées en rondelles
La sauce
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 c. à soupe d'eau
- 120 g de ricotta
- 2 c. à soupe d'estragon frais
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1021 kJ / 245 kcal
- Eiwitten
- 10.8 g
- Koolhydraten
- 13.5 g
- Vetten
- 15.5 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Clafoutis courgettes, basilic et chèvre
55 min
Crumble de potiron et jambon
1 godz. 10 min
Clafoutis courgette, chèvre et noisettes
45 min
Flan express au roquefort
30 min
Crumble salé poireaux, pruneaux et noisettes
45 min
Tarte à la betterave et au chèvre frais
45 min
Crumble de tomates
50 min
Petits flans aux brocolis et noisettes
45 min
Pannacotta parmesan
2 godz. 20 min
Crumble tomate-chèvre
35 min
Crumble de courgette à la menthe
50 min
Petit flan au roquefort et brocoli
40 min