Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caldo de jamón ibérico
- 100 g de puerro en trozos
- 80 g de zanahoria en trozos
- 60 g de cebolla en trozos
- 80 - 100 g de apio nabo en trozos
- 1 diente de ajo
- 500 g de huesos de jamón ibérico lavados
- 1400 g de agua
Bechamel de jamón ibérico
- 80 g de jamón ibérico en dados de 1 cm
- 40 g de mantequilla
- 10 g de aceite
- 50 g de harina de trigo
- 130 g de leche
- 120 g de nata (35% de grasa)
- 2 pellizcos de pimienta molida
Salsa de jamón ibérico
- 60 g de aceite de girasol
- 60 g de mantequilla en trozos
Montaje
- 8 lonchas de jamón ibérico finas y grandes, a temperatura ambiente (150-200 g)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1384 kJ / 331 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 7.9 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 12.1 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 835.5 mg
Alternatieve recepten
Bombones de morcilla con puré de manzana
30 Min
Pimientos riojanos rellenos de gulas con salsa de tinta
30 Min
Nidos de fideos crujientes
45 Min
Patatitas con mayonesa de caviar y salmón ahumado
45 Min
Tartar de bacalao y sandia
40 Min
Tomatitos raf (Queso roquefort con nueces)
4h 45 min
Vasitos de chocolate con nata de flan y salsa de toffee
45 Min
Rulos de salmón
1 Std. 35 Min
Patatas fritas con beicon y queso (bacon cheese fries) y salsa ranchera
30 Min
Croqueta de gambón y berberecho en vaso
20 Min
Aguacates rellenos de pavo y queso
30 Min
Tarta de chocolate y sandía
2 Std. 20 Min