Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caldo de jamón ibérico
- 100 g de puerro en trozos
- 80 g de zanahoria en trozos
- 60 g de cebolla en trozos
- 80 - 100 g de apio nabo en trozos
- 1 diente de ajo
- 500 g de huesos de jamón ibérico lavados
- 1400 g de agua
Bechamel de jamón ibérico
- 80 g de jamón ibérico en dados de 1 cm
- 40 g de mantequilla
- 10 g de aceite
- 50 g de harina de trigo
- 130 g de leche
- 120 g de nata (35% de grasa)
- 2 pellizcos de pimienta molida
Salsa de jamón ibérico
- 60 g de aceite de girasol
- 60 g de mantequilla en trozos
Montaje
- 8 lonchas de jamón ibérico finas y grandes, a temperatura ambiente (150-200 g)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1384 kJ / 331 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 7.9 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 12.1 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 835.5 mg
Alternatieve recepten
Canelones
13 godz. 30 min
Emulsión de patata con pulpo
50 min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45 min
Croquetas de cocido madrileño
9h 15min
Croquetas de pollo asado con curry
8h 45min
Carrilleras de cerdo ibérico con salsa de vino oloroso y chips de plátano macho
1 Std. 5 Min
Ensalada de endibias, palmitos y salsa roquefort
45 min
Croquetas de pollo y jamón
6 Std. 40 Min
Croquetas Tex-Mex
9h 10min
Frixuelos rellenos de merluza y gambas
2h
Aleta de ternera rellena y salsa de Pedro Ximenez
1 Std. 50 Min
Solomillo de ternera con salsa de cerezas al Oporto
30min