Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 1 EL Butter, zum Einfetten
- 150 g Halbweissmehl
- 75 g Butter, in Stücken (2 cm)
- 50 g Wasser
- ½ TL Salz
Füllung
- 150 g Appenzeller Käse, in Stücken (2 cm)
- ¼ Bund Petersilie, glattblättrig (ca. 5 g), Blätter abgezupft
- 600 g grüner Spargel
- 200 g Hüttenkäse nature
- 3 Eier
- ¾ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, gemahlen
- 2 EL Paniermehl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1654 kJ / 397 kcal
- Eiwitten
- 18.5 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 25 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping
50min
Mediterraner Rollgersten-Risotto
1h
Rhabarberwähe
55min
Lauch-Risotto mit Äpfeln und Ziegenkäse
40min
Kürbisrisotto
35 Min
Lasagne verdi
1h 15 min
Tomaten-Mascarpone-Quiche
1h 30min
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping (2 Portionen)
50min
Lauch-Käsewähe
1 godz. 5 min
Randenrisotto mit Saltimbocca
45min
Lauch-Speck-Tarte
1h
Lachs-Spinat-Quiche mit Feta
1h