Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Butter, zum Einfetten
- 1 Mürbeteig, selbstgemacht
- Weizenmehl, für die Arbeitsfläche
- 20 g Butter, leicht gesalzen
- 400 g Blattspinat, frisch, und einige Spinatblätter zum Garnieren
- 2 Eier
- 30 g Crème Fraîche, mit 30 % Fettgehalt
- 3 Prisen Salz, nach Belieben
- 3 Prisen Pfeffer, gemahlen, nach Belieben
- 200 g Lachsfilet, frisch, mit Haut oder ohne, in Würfeln
- 100 g Feta, in Würfeln
- 10 - 15 g Pinienkerne, zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1575.7 kJ / 377.7 kcal
- Eiwitten
- 16.5 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rosmarin Focaccia
2h 30min
Steinpilzrisotto mit Brie
35 Min
Lauch-Speck-Tarte
1 Std.
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 min
Mediterrane Pastetchen
1 Std.
Spinat-Zitronen-Risotto
30 Min
Kürbisrisotto
35 Min
Spargelquiche
1 Std.
Spargelquiche
1 Std. 10 Min
Spinat-Tomaten-Quiche
1h 45min
Tomaten-Mascarpone-Quiche
1 Std. 30 Min
Rigatoni mit Kürbis und Steinpilzpesto
40 Min