Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g Roggenmehl Type 1150
- 150 g Weizenmehl Type 405
-
20
g Walnussöl
of 20 g Sonnenblumenöl - 2 TL Salz
- 400 g Wasser und etwas mehr zum Bestreichen
- 1 Pck. Sauerteig, flüssig (75 g), z. B. von Seitenbacher
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 200 g Walnusshälften
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 565 kJ / 135 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 1.7 g
Alternatieve recepten
Kartoffelbrot
1h 50min
Kürbiskernbrot
3h 30min
Dinkel-Körner-Brot
1 godz. 30 min
Möhren-Nuss-Brot
2h 10min
Fitnessbrot
1h 45min
Dunkles Landbrot
3h
Sesambrot
2h
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1h 50min
Nuss-Buttermilch-Brot
2h
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1 godz. 30 min
Dinkel-Malz-Brot
1h 40 min
Körnerbrot
1h 40 min