Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g Dinkel
- 50 g Buchweizen
- 500 g Wasser und etwas mehr zum Besprühen
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 50 g Leinsamen
- 75 g Sesam
- 100 g Sonnenblumenkerne
- 50 g Haferflocken, zart
- 1 TL Salz
- 10 g Obstessig
- Butter zum Einfetten
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 666 kJ / 159 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 4.1 g
Alternatieve recepten
Weizen-Roggen-Brötchen
2 godz. 15 min
Dinkel-Vollkornbrötchen
35 Min
Dinkel-Buchweizenschrot-Brot
1 Std. 30 Min
Hafer-Körner-Brot
11 Std. 40 Min
Sesambrot
2 godz.
Weizen-Dinkel-Brot
1 Std. 30 Min
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1 Std. 50 Min
Nuss-Buttermilch-Brot
2 godz.
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1 Std. 30 Min
Dinkel-Malz-Brot
1h 40min
Dinkelkruste
2 Std. 20 Min
Körnerbrot
1h 40min