![Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A600426A-80E7-4EBF-9833-C305F60397FD/Derivates/7FED31AD-4BF1-45B8-BC65-8F25DBDBBE61.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Öl zum Einfetten
- 650 g Roggen
- 100 g Sonnenblumenkerne
- 1 Pck. Sauerteig, flüssig (75 g), z. B. von Seitenbacher
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 3 TL Salz
- 600 g Wasser
- 20 g Balsamico, dunkel
- 15 g Zuckerrübensirup
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 458 kJ / 109 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 3.8 g
Alternatieve recepten
Dinkel-Körner-Brot
1 Std. 30 Min
Schwarzbrot
3 Std.
Sesambrot
2h
Weizen-Dinkel-Brot
1 Std. 30 Min
Walnussbrot
2h 40 min
Prötzeler Roggenbrot
1h 20min
Dinkel-Roggen-Brot
1 Std. 15 Min
Körnerbrot
1h 40min
Dinkel-Malz-Brot
1h 40min
Roggenmischbrot
1 Std. 15 Min
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1 Std. 30 Min
Vollwertbrot
2 Std. 20 Min