Apparaten en Accessoires
Dinkel-Roggen-Brot
Voorbereiding 10min
Totaal 1u. 15min
25 Scheiben
Ingrediënten
-
Dinkel150 g
-
Roggen150 g
-
Weizenmehl (Type 1050)300 g
-
Hefe grob zerbröselt40 g
-
Sauerteig trocken2 TL
-
Zucker1 Prise
-
Brotgewürz (optioneel)2 TL
-
Salz2 TL
-
Apfelessig30 g
-
Wasser lauwarm350 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Scheibe
Eiwitten
3 g
Calorieën
335 kJ /
80 kcal
Vetten
1 g
Koolhydraten
16 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Sesambrot
2u.
Dunkles Landbrot
3u.
Vollwertbrot
2u. 20min
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1u. 50min
Kürbiskernbrot
3u. 30min
Weizen-Dinkel-Brot
1u. 30min
Dinkel-Körner-Brot
1u. 30min
Kartoffel-Gewürz-Brot
1u. 30min
Roggen-Dinkel-Brot
8u.
Dinkel-Buttermilch-Brot
2u. 30min
Prötzeler Roggenbrot
1u. 20min
Roggenmischbrot
1u. 15min