Dinkel-Roggen-Brot

Dinkel-Roggen-Brot

4.4 523 beoordeling
Voorbereiding 10min
Totaal 1u. 15min
25 Scheiben

Ingrediënten

  • Dinkel
    150 g
  • Roggen
    150 g
  • Weizenmehl (Type 1050)
    300 g
  • Hefe grob zerbröselt
    40 g
  • Sauerteig trocken
    2 TL
  • Zucker
    1 Prise
  • Brotgewürz (optioneel)
    2 TL
  • Salz
    2 TL
  • Apfelessig
    30 g
  • Wasser lauwarm
    350 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Scheibe

Eiwitten 3 g
Calorieën 335 kJ / 80 kcal
Vetten 1 g
Koolhydraten 16 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...