Apparaten en Accessoires
Roggenmischbrot
Voorbereiding 10min
Totaal 1u. 15min
25 Scheiben
Ingrediënten
-
Roggenkörner150 g
-
Dinkelkörner150 g
-
Weizenmehl Type 550300 g
-
Hefe (40 g)1 Würfel
-
Sauerteigkonzentrat2 TL
-
Zucker1 Prise
-
Brotgewürz2 TL
-
Salz2 TL
-
Apfelessig30 g
-
Wasser lauwarm350 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Scheibe
Eiwitten
3 g
Calorieën
335 kJ /
80 kcal
Vetten
0.5 g
Vezels
2.1 g
Koolhydraten
16 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Dunkles Landbrot
3u.
Vollwertbrot
2u. 20min
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1u. 50min
Kürbiskernbrot
3u. 30min
Landbrot Backhausart
1u. 40min
Bauernbrot
2u. 20min
Landbrot Backhausart
2u.
Fitnessbrot
1u. 45min
Dinkel-Körner-Brot
1u. 30min
Graubrot
2u.
Prötzeler Roggenbrot
1u. 20min
Dinkel-Roggen-Brot
1u. 15min