Apparaten en Accessoires
Prötzeler Roggenbrot
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 20min
20 Scheiben
Ingrediënten
-
Roggen150 g
-
Dinkel150 g
-
Weizenmehl Type 1050300 g
-
Hefe (40 g)1 Würfel
-
Sauerteig trocken2 TL
-
Zucker1 Prise
-
Brotgewürz2 TL
-
Salz2 TL
-
Apfelessig30 g
-
Wasser lauwarm350 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Scheibe
Eiwitten
4 g
Calorieën
418 kJ /
45 kcal
Vetten
1 g
Vezels
2.7 g
Koolhydraten
20 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Sesambrot
2u.
Dunkles Landbrot
3u.
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1u. 50min
Kürbiskernbrot
3u. 30min
Bauernbrot
2u. 20min
Dunkles Landbrot
4u.
Kartoffel-Gewürz-Brot
1u. 30min
Graubrot
2u.
Dinkel-Buttermilch-Brot
2u. 30min
Roggenmischbrot
1u. 15min
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1u. 30min
Dinkel-Roggen-Brot
1u. 15min