![Vollkornklotz Vollkornklotz](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/82C5947B-F913-44FE-98CC-53A3B6AD997B/Derivates/975ea050-4fca-4d17-80d7-596caf1cea69.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 140 g Getreidekörner (Sechskornmischung)
- 250 g Kefir
- 250 g Wasser
- 15 g frische Hefe
- 180 g Weizenmehl Type 1050
- 200 g Weizenmehl Type 550
- 20 g Salz
- 120 g Zuckerrübensirup
- 70 g Sonnenblumenkerne
- 80 g Leinsamen
- 60 g Sesam
- Butter zum Einfetten
- Dinkelflocken zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 485 kJ / 116 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Skandinavisches Roggenbrot
27h
Schwarzbrot
3h
Roggen-Malzbier-Brot
2 godz. 20 min
Rheinisches Schwarzbrot
3hod. 15min
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1h 30min
Möhren-Nuss-Brot
2h 10min
Sportler-Brot
3hod. 50min
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1 Std. 50 Min
Körnerbrot
1 Std. 40 Min
Dinkel-Malz-Brot
1 Std. 40 Min
Bürgermeisterbrot (Dinkel-Buchweizen-Brot)
1h 30min
Hafer-Körner-Brot
11h 40 min