![Nuss-Möhren-Topfbrot Nuss-Möhren-Topfbrot](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/70064FB7-FB32-47D1-80E0-865A42F592A7/Derivates/cb3f20f1-2994-4dfe-89c7-e6133e208b1b.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Haselnüsse, ganz
- 100 g Möhren, in Stücken
- 200 g Wasser
- 15 g Hefe
- 450 g Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Ausstreuen
- 100 g Haferflocken
- 150 g Naturjoghurt
- 2 TL Salz
- 1 TL Honig
-
20
g Balsamico, hell
of 20 g Apfelessig - Öl zum Einfetten
- 20 g Haselnüsse, gehackt
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 811 kJ / 194 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Körner-Bürli
12h
Doppelbocker aus dem Topf
3u.
Haselnussbrötchen
13h 30min
Saftiges Kürbisbrot mit Schwarzkümmel
1h 30min
Körnerbrötchen mit Erdnüssen
3u. 40min
Dinkel-Roggen-Landbrot
3u.
Rundes Kümmelbrot aus dem Topf
7h
Dinkel-Vollkornbrötchen
35min
Nuss-Buttermilch-Brot
2 Std.
Dinkel-Malz-Brot
1 Std. 40 Min
Bürgermeisterbrot (Dinkel-Buchweizen-Brot)
1h 30min
Süßkartoffel-Walnuss-Brot
4 Std.