![Sable choux with lime ganache Sable choux with lime ganache](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/58bab2a6-9b03-4701-b0ce-cc6832586bf1/Derivates/f6c68ccc-c94b-418b-b00f-249e4419d44e.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lime ganache
- 2 titanium strength gelatine leaves (10 g)
- cold water, to soak
- 380 g thickened cream
- 80 g freshly squeezed lime juice (approx. 4 limes)
- 110 g white chocolate, finely chopped
Sable biscuit
- 130 g unsalted butter, cut into pieces
- 50 g caster sugar
- 50 g brown sugar
- 200 g plain flour
Choux pastry
- 60 g milk
- 50 g water
- 50 g unsalted butter, cut into pieces
- 1 pinch salt
- ¼ tsp caster sugar
- 90 g plain flour
- 3 eggs, lightly beaten
Assembly
- icing sugar, to dust
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 664.4 kJ / 158.2 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 13.5 g
- Vetten
- 10.9 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 29.3 mg
Alternatieve recepten
Cotton soft Japanese cheesecake
1 godz. 45 min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20min
Crème caramels
7 godz. 45 min
Tiramisu canelé (Lode Pies)
51 Std. 35 Min
Honey cake
49h 30 min
Choux pastry
2sa
Crème pâtissière
15min
Almond shortbread biscuits
2sa 10 dk
"To die for" mini pavlovas (TM6)
2 godz. 40 min
Caramel chocolate mousse cake (TM6, Kirsten Tibballs)
28 Std.
Dani Valent's Basque cheesecake
2sa 10 dk
Traditional crème brûlée
25u.