Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lime ganache
- 2 titanium strength gelatine leaves (10 g)
- cold water, to soak
- 380 g thickened cream
- 80 g freshly squeezed lime juice (approx. 4 limes)
- 110 g white chocolate, finely chopped
Sable biscuit
- 130 g unsalted butter, cut into pieces
- 50 g caster sugar
- 50 g brown sugar
- 200 g plain flour
Choux pastry
- 60 g milk
- 50 g water
- 50 g unsalted butter, cut into pieces
- 1 pinch salt
- ¼ tsp caster sugar
- 90 g plain flour
- 3 eggs, lightly beaten
Assembly
- icing sugar, to dust
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 664.4 kJ / 158.2 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 13.5 g
- Vetten
- 10.9 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 29.3 mg
Alternatieve recepten
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26 Std. 10 Min
"To die for" mini pavlovas
2sa 40 dk
Lemon meringue cupcakes
1h 30min
Choux pastry
2sa
Walnut Brittle
1h 30min
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27 Std.
Kuih ketayap (crêpes with sweet coconut filling)
55 dk
Ondeh-Ondeh Cupcakes
1 godz. 15 min
Pulut Panggang (Grilled Rice Packets)
1sa 20 dk
Pulut Pagi (Glutinous Rice Balls with Savoury Coconut Topping)
4 godz. 40 min
Japanese Cheese Tarts
1 Std. 55 Min
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4h 30min