![Buchweizen-Gemüse-Topf Buchweizen-Gemüse-Topf](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/62cb6531-6943-48c8-a644-f8800e62eece/Derivates/de45a138-3cd2-46d8-9f8a-c8b939b80a60.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Buchweizen (siehe Tipp)
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe, klein
- 100 g Möhren, in Stücken
- 40 g Olivenöl
- 400 g Wasser
- 1 rote Paprika, in Stücken (ca. 2 cm)
- 200 g Zucchini, in Würfeln (ca. 2 cm)
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 TL Oregano, getrocknet
- 1 TL Basilikum, getrocknet
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Salz
- 200 g Feta, grob zerbröselt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1851 kJ / 441 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 4.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30 Min
Lauwarmer Buchweizensalat mit Kräutern
45 Min
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2 godz.
Lauwarmer Buchweizensalat mit Kräutern (vegan)
45 Min
Quinoa mit grünen Bohnen
30 Min
Graupen, gekocht
35 Min
Russischer Salat "Vinaigrette"
2h 20 min
Hirse, gekocht
45 Min
Gemüse-Hirse-Eintopf mit Hähnchen
45 Min
Hirsepilaw mit Hähnchen und Cherry-Tomaten
50 min
Buchweizen-Gemüse-Eintopf
30 Min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1 godz. 20 min