Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Buchweizen (siehe Tipp)
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe, klein
- 100 g Möhren, in Stücken
- 40 g Olivenöl
- 400 g Wasser
- 1 rote Paprika, in Stücken (ca. 2 cm)
- 200 g Zucchini, in Würfeln (ca. 2 cm)
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 TL Oregano, getrocknet
- 1 TL Basilikum, getrocknet
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Salz
- 200 g Feta, grob zerbröselt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1851 kJ / 441 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 4.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Russischer Salat "Vinaigrette"
2h 20min
Russischer Rote-Bete-Salat
1sa 10 dk
Graupen, gekocht
35min
Borschtsch vegetarisch
1sa 10 dk
Lauwarmer Buchweizensalat mit Kräutern (vegan)
45min
Lauwarmer Buchweizensalat mit Kräutern
45min
Quinoa mit grünen Bohnen
30min
Hirse, gekocht
45min
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1 Std. 20 Min
Buchweizen-Gemüse-Eintopf
30min
Gemüse-Hirse-Eintopf mit Hähnchen
45min