Compatibele versies
Plato de mariscos con pulpo, carpaccio de pez espada y salmón ahumado
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Palitos de pan
- 160 g de agua
-
10
g de levadura fresca
of g de levadura seca - 1 cdita de azúcar
- aceite de oliva, cantidad suficiente para engrasar
- 400 g de harina de trigo
- 65 g de aceite de oliva
- 10 g de sal
- harina de trigo, para enharinar
Mayonesa aromatizada
- 250 g aceite de girasol
- 1 huevo
- 1 cdita de jugo de limón amarillo
- 1 cdita de jengibre en polvo
- 1 cdita de hierbas de Provenza secas
- 1 cdita de sal
Vinagreta
- 40 g aceite de oliva extra virgen
- 20 g jugo de limón amarillo
- 2 ramitas de cebollín, picado
- 1 pizca de sal
Montaje
- 150 - 200 g de pez espada, carpaccio (ver tip)
- 150 - 200 g de salmón ahumado, en laminas
- 150 - 200 g pulpo entero crudo, carpaccio (ver tip)
-
50
g aceituna negra deshuesada
of 50 g aceituna verde deshuesada - jitomate cherry, para decorar
- 80 g alcachofa, en aceite, escurrida
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2877 kJ / 688 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 49 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 504 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chiles güeros rellenos
55 Min
Salsa de habanero
5min
Tradicional barbacoa hidalguense
3 Std.
Margarita de guanábana
5min
Salsa verde cruda
5min
Margarita de naranja y sangre
15min
Nieve de hierbabuena
20min
Salsa de piña asada
20min
Barra de pan con formaggio
35 Min
Tacos de camarón de la Viga
40min
Chocolate caliente con aroma de cardamomo
20min
Coctel de chile serrano y mezcal
5min