Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 diente de ajo, pelado (optioneel)
- 5 g de hojas de perejil fresco
- 40 g de jugo de limón amarillo
- 60 g de aceite de oliva extra virgen
- ¼ cdita de sal
- ¼ cdita de pimienta negra recién molida
- 4 filetes de pescado, (p. ej. merluza, trucha, lubina, salmón, bacalao, etc.)
- 500 g de agua
- 250 g de papa, en trozos (2-3 cm)
- 150 g de ejotes
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1472.3 kJ / 351.9 kcal
- Eiwitten
- 34.2 g
- Koolhydraten
- 14.6 g
- Vetten
- 17.9 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 239.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetes de pescado al vapor (5-6)
25min
Paquetes de pescado al vapor con acelgas
40min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35min
Manojos de ejotes y papas al vapor
55 Min
Filetes de pescado al vapor (2-3)
25min
Pechugas de pollo al vapor (3)
30min
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30min
Pechugas de pollo al vapor (6)
25min
Pescado empapelado al chile serrano
30min
Salmón al vapor con glaseado de soya y jengibre
30min
Brócoli al vapor (250 g) en cestillo
15 Min
Brócoli al vapor (400-800 g) en Varoma
25min