Maracuja-Schokoladen Ganache für Macarons
TM6 TM5

Maracuja-Schokoladen Ganache für Macarons

4.6 (17 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 340 g Vollmilchschokolade, in Stücken
  • 150 g Maracujafruchtsaft
  • 25 g Feinkristallzucker
  • 60 g Butter, in Stücken

Voeding
per 570 g
Calorieën
10419 kJ / 2488 kcal
Eiwitten
35 g
Koolhydraten
230 g
Vetten
158 g
Verzadigd vet
95 g
Vezels
5 g
Natrium
238 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten