Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 70 g di cipolla a rondelle (5 mm)
- 70 g di carote a listarelle (5 mm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di pasta secca tipo bavette
- 150 g di zucchina a listarelle (5 mm)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 80 g di yogurt greco
- 2 tuorli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1878 kJ / 449 kcal
- Eiwitten
- 17.7 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 18.2 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta ricotta e pomodorini
30 dk
Penne risottate con verdure
35 min
Caserecce integrali tonno e pomodorini
35 min
Linguine alla carbonara di zucchine
30 dk
Spaghettini ai peperoni
50 min
Linguine al pesto agrumato alle erbe
25 min
Cavatappi con pomodorini, uvetta e zenzero
20 min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25 min
Bucatini alle melanzane, pomodori e funghi porcini
50 min
Trofie con verdure alle erbe
40 min
Pasta al tonno e melanzane (senza glutine)
30 dk
Mezze penne integrali risottate alla norma
50 min