Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 80 g di cipolla in quarti
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 650 g di funghi champignon affettati
- 50 g di vino bianco
- 500 g di petto di tacchino, a bocconcini infarinati (circa 2 cm)
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1276 kJ / 305 kcal
- Eiwitten
- 36.3 g
- Koolhydraten
- 2.4 g
- Vetten
- 16.8 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetto ai funghi
1h
Straccetti di vitello al vino bianco
30 min
Manzo con olive e peperoni
35 min
Filetti di merluzzo al crudo e cavolo
30 min
Petto di pollo e zucchine
50 min
Bocconcini di pollo al limone
45 min
Petto di pollo con funghi e verdure
1h
Filetto di maiale con crema di funghi
35 min
Bocconcini di pollo ai capperi
30 min
Pollo in umido ai funghi
50 min
Vitello ai funghi porcini con salsa aromatica
55min
Bocconcini di pollo in salsa di peperoni
1h