Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 80 g di cipolla in quarti
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 650 g di funghi champignon affettati
- 50 g di vino bianco
- 500 g di petto di tacchino, a bocconcini infarinati (circa 2 cm)
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1276 kJ / 305 kcal
- Eiwitten
- 36.3 g
- Koolhydraten
- 2.4 g
- Vetten
- 16.8 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Petto di pollo e zucchine
50 Min
Bocconcini di pollo in salsa di peperoni
1óra
Straccetti di vitello al vino bianco
30 Min
Petto di pollo con funghi e verdure
1óra
Filetto di maiale con crema di funghi
35 Min
Bocconcini di maiale alle cipolle
50 Min
Pollo in umido ai funghi
50 Min
Manzo con olive e peperoni
35 Min
Vitello ai funghi porcini con salsa aromatica
55min
Filetto ai funghi
1óra
Uova al funghetto
40min
Vitello piccante con peperoni e prezzemolo
35 Min