Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b. per spennellare
- 2 spicchi di aglio schiacciati
- 600 g di filetti di orata fresca (150 g circa a filetto)
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 200 g di peperoni rossi e gialli a dadini (1-2 cm)
- 50 g di acqua
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 5092 kJ / 1217 kcal
- Eiwitten
- 126.1 g
- Koolhydraten
- 14.1 g
- Vetten
- 73.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 Min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55min
Pesce spada con fagiolini e olive
40 Min
Fagottini di sogliola con verdure
55min
Filetto di orata con peperoni (TM6)
25 Min
Salmone al cartoccio
35 Min
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45 Min
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1 Std. 20 Min
Filetti di orata al tè e zenzero con fagiolini
40 Min
Filetti di merluzzo al cartoccio
25 Min
Filetti di orata con crema di peperoni
1 Std. 40 Min
Bocconcini di salmone al vino bianco
30 Min