Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b. per spennellare
- 2 spicchi di aglio schiacciati
- 600 g di filetti di orata fresca (150 g circa a filetto)
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 200 g di peperoni rossi e gialli a dadini (1-2 cm)
- 50 g di acqua
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 5092 kJ / 1217 kcal
- Eiwitten
- 126.1 g
- Koolhydraten
- 14.1 g
- Vetten
- 73.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetti di branzino alla pizzaiola
45min
Pesce al vapore con verdure miste
1 Std. 20 Min
Salmone al cartoccio
35 Min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 min
Orata al sale
40min
Branzino al sale aromatico
55 min
Coda di rospo con verdure
40min
Pesce spada con fagiolini e olive
40min
Filetti di orata con crema di peperoni
1 Std. 40 Min
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45min
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1 Std. 20 Min
Branzino al cartoccio
1h 10min