Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Walnusshälften
- 200 g Weichkäse in Lake gereift (vom Schaf) z.B. Feta oder Beyaz Peynir, in Stücken (ca. 3 x 4 cm) geschnitten
- 6 Zweige Thymian, frisch, abgezupft
- 3 TL Chiliflocken (Pul Biber)
- 2 TL Salz
- 60 g Olivenöl
- 1300 g Wasser
- 350 g Bandnudeln, z.B. Erişte
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3203 kJ / 765 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 46 g
- Vezels
- 6.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Almsuppe - Yayla Çorbası
55 min
Brokkoli-Gorgonzola-Pasta
30 min
Cremige Feta-Pasta mit Nüssen
35 min
Linsen-Nudel-Suppe mit Sucuk - Sucuklu Sakala Çarpan Çorbası
6 godz. 30 min
Tatar-Köfte mit Granatapfel-Dip - Çiğ Köfte ve Narekşili Sos
35 min
Olivenbörek - Zeytin Böreği
45 min
Pilaw mit Rosinen und Pinienkernen
40 min
Köfte im Mangold-Joghurt-Bett - Cacıklı Arap Köftesi
40 min
Spinat-Joghurt-Suppe mit Bulgurklößchen - Cimcime
1 godz.
Joghurt-Käsecreme mit getrockneten Tomaten - Kuru Domatesli Haydari
10min
Grießhelva - İrmik Helvası
1 godz. 25 min
Joghurt-Möhren-Creme - Yoğurtlu Havuç Ezmesi
50 min