Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
- 400 g Kartoffeln, vorwiegend festkochend, in Stücken
- 60 g Milch
- 30 g Olivenöl
- 4 Eier
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Feta, in Stücken
- 100 g Naturjoghurt
- 5 g Zitronensaft
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 Packung Yufkateig (250 g, 10 Blätter, à 30 x 31 cm) z.B. von Tante Fanny
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1464 kJ / 350 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pide mit Spinatfüllung
1h 15min
Schnecken mit Schafskäsefüllung - Peynirli Poğaça
1j 10 menit
Bulgur-Tarte mit Hack-Walnuss-Füllung - Sini Köftesi
1h 15min
Börek vom Backblech - Tepsi Böreği
1 Std.
Kartoffelblumen
1h 30min
Yufka-Taschen mit Gemüse und Pastırma - Paçanga Böreği
50 min
Gözleme mit Feta
1 Std.
Olivenbörek - Zeytin Böreği
45min
Pide mit Tomaten, Bergkäse und Mozzarella
1h 30min
Yufka-Taschen aus der Pfanne - Gözleme
1h 20min
Poca (türkische Hörnchen)
2 Std. 10 Min
Yufka-Teig - Ev Yapımı Yufka
40min