Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Bund Dill, ohne Stiele
- 60 g Joghurt, 3,5% Fett
- 20 g Mehl
- 1 Ei
- 20 g Zitronensaft
- 70 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 100 g Möhren, in Stücken
- 100 g Staudensellerie, in Stücken
- 50 g Bulgur grob (Pilavlık Bulgur)
- 500 g Wasser
-
1
Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
of 1 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
-
½
TL Oregano, getrocknet
of ½ TL Thymian, getrocknet - 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 450 g Fischfilet, in mundgerechten Stücken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1067 kJ / 255 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fischsuppe mit Gemüse
35min
Fischsuppe mit Gemüse
40min
Sesamhelva - Tahin Helvası
3h 10min
Asturische Fischsuppe
35min
Thunfisch mit Kartoffelragout
50min
Walnusssuppe mit Hühnchen - Tavuk Etli Ceviz Çorbası
1h 15min
Spinat-Joghurt-Suppe mit Bulgurklößchen - Cimcime
1h
Lammragout mit Auberginenpüree - Hünkâr Beğendi
50min
Kerala Fisch Curry
30 Min
Timatar Wali Macchi (Kabeljau in Tomatensauce)
1h
Fischeintopf mit Koriander
45min
Lammgulasch mit Paprika - Tas Kebap
1h 10min