Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g Butter, weich, in Stücken
- 300 g Milch
- 4 Eier
- 400 g Wasser
- 450 g Porree (ca. 3-4 Stangen), in Ringen (1,5 cm)
- 250 g Weichkäse in Lake gereift (z.B. Beyaz Peynir oder Feta), in Stücken
- 30 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 1 gestr. TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ¾ TL Paprika edelsüß
- 400 g Yufkateig (5 Blätter)
- 1 TL Sesam
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2047 kJ / 489 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schnecken mit Schafskäsefüllung - Peynirli Poğaça
1 godz. 10 min
Poca (türkische Hörnchen)
2 Std. 10 Min
Joghurt-Möhren-Creme - Yoğurtlu Havuç Ezmesi
50 min
Börek vom Backblech - Tepsi Böreği
1h
Grießhelva - İrmik Helvası
1 Std. 25 Min
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1h
Bulgur-Tarte mit Hack-Walnuss-Füllung - Sini Köftesi
1 godz. 15 min
Yufka-Taschen mit Gemüse und Pastırma - Paçanga Böreği
50 min
Yufka-Taschen aus der Pfanne - Gözleme
1sa 20 dk
Bulgur-Gemüse-Pilaw - Sebzeli Bulgur Pilavı
30min
Grüne-Bohnen-Gemüse - Zeytinyağlı Taze Fasulye
30min
Almsuppe - Yayla Çorbası
55 dk