Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 125 g Rucola
- 80 g Walnusshälften
- 2 Knoblauchzehen
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 6 Stängel glatte Petersilie, frisch, abgezupft
-
6
Stängel Minze, frisch, abgezupft
of 1 TL Minze, getrocknet, gehackt - 1 TL Sumak
- 40 g natives Olivenöl
- 30 g Zitronensaft
- 30 g Granatapfelsirup, sauer (Nar Eksisi)
- 4 grüne Spitzpaprika (ca. 250-300 g), in Stücken
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Chiliflocken (Pul Biber)
- 4 Tomaten (ca. 400 g), gewürfelt
- 50 g Granatapfelkerne (optional)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1252 kJ / 299 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Milch-Mokka - Sütlü Türk Kahvesi
10 dk
Fruchtig-scharfe Gemüse-Salsa - Antep Ezmesi
1 godz. 15 min
Joghurt-Möhren-Creme - Yoğurtlu Havuç Ezmesi
50 min
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1h
Rotkohlsalat - Kırmızı Lahana Salatası
10 dk
Gurken-Joghurt-Dip - Cacık
10 dk
Bulgursalat - Kısır
1h
Orient-Kartoffelsalat
1sa 20 dk
Tatar-Köfte mit Granatapfel-Dip - Çiğ Köfte ve Narekşili Sos
35min
Auberginenschiffchen mit Hackfleisch - Karnıyarık
1h
Gefüllte Paprika - Zeytinyağlı Biber Dolması
1 godz. 10 min
Almsuppe - Yayla Çorbası
55 dk