Compatibele versies
Kürbisdessert mit Walnusskrokant - Ceviz Krokantlı Kabak Tatlısı
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Walnusskrokant
- 100 g Walnusshälften
- 30 g Butter
- 10 g Sahne
- 30 g brauner Zucker
Kürbismus und Fertigstellung
- 750 g Kürbisfleisch (z.B. Muskatkürbis oder Hokkaido), in Stücken
- 200 g Zucker
- 2 Nelken
-
40
g Orangensaft
of 30 g Zitronensaft - 5 Butterkekse
-
150
g Kaymak (türkischer Milchrahm)
of 150 g Crème double (ca. 48 % Fett)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1794 kJ / 430 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Milch-Mokka - Sütlü Türk Kahvesi
10min
Schwarzmeer-Fondue - Muhlama
20min
Joghurt-Möhren-Creme - Yoğurtlu Havuç Ezmesi
50 min
Milchcreme mit Engelshaar - Tel Kadayıflı Muhallebi
3 godz. 30 min
Grießhelva - İrmik Helvası
1h 25min
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1u.
Lammragout mit Auberginenpüree - Hünkâr Beğendi
50 min
Möhrenkonfekt - Top Cezerye
6sa
Kaltschale für den Sultan - Padişah Hoşafı
1h 30min
Ofen-Milchreis - Fırında Sütlaç
3h 15min
Walnusssuppe mit Hühnchen - Tavuk Etli Ceviz Çorbası
1u. 15min
Almsuppe - Yayla Çorbası
55min