Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spinat
- 100 g Parmesan, in Stücken (2 cm)
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Butter
- 1200 g Blattspinat, tiefgekühlt, aufgetaut, abgetropft (ergibt ca. 950 g)
- ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer, gemahlen
Béchamel-Sauce
- 500 g Milch, kalt
- 50 g Butter
- 50 g Mehl
- ¾ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 250 g Ricotta
- 1 Bio-Zitrone, abgeriebene Schale
- 30 g Zitronensaft
Fertig stellen
- 10 g Butter
- 12 Lasagneblätter (ohne Vorkochen)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2858 kJ / 686 kcal
- Eiwitten
- 31.2 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 37 g
Alternatieve recepten
Linsen-Lasagne
2hod.
Kartoffel-Zucchetti-Tortilla
1h 10 min
Älpler Magronen
45 min
Polenta mit Pilzragout
45 min
Gnocchi-Gratin mit Lauch
50 min
Ofenguck mit Zucchetti
1h 10 min
Risotto Cinque P
30min
Älpler Magronen
45 min
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping
50 min
Lauch-Penne-Pot
30min
Spinatwähe
55min
Vegetarische Carbonara
30min