Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g Wasser
- 2 TL Salz
- 150 g Brokkoli, in kleinen Röschen
- 2 Prisen Salz
- 50 g Schalotten
- 1 Bund Petersilie, flachblättrig
- 2 Bundzwiebeln mit dem Grün
- 200 g Hartweizenkörner, parboiled (z.B. Ebly)
- 150 g Karotten
- 150 g Radieschen
- 150 g Zucchetti
Vinaigrette
- ¾ TL Senf
- ¾ TL Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, gemahlen
-
1
TL Zucker
of 1 TL Honig - 50 g Wasser
-
70
g Rotweinessig
of 70 g Weissweinessig - 130 g pflanzliches Öl
Fertigstellung
- 265 g Zuckermais, aus der Dose, abgetropft
- Salz zum Abschmecken
- Pfeffer zum Abschmecken
-
Rotweinessig zum Abschmecken
of Weissweinessig
- Voeding
- per 4 Portionen
- Calorieën
- 9452.6 kJ / 2259.2 kcal
- Eiwitten
- 41.4 g
- Koolhydraten
- 249.7 g
- Vetten
- 138.7 g
- Verzadigd vet
- 20.1 g
- Vezels
- 46.8 g
- Natrium
- 7113.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kartoffelstock nature
55min
Käse - Gipfeli
40min
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping
50 min
Gemüsewähe
1u.
Bohnensalat mit Kartoffeln und Gemüsevinaigrette
50 min
Lauch-Käsewähe
1h 5min
Überbackenes Ruchbrot mediterrane Art
35 min
Gemüsesuppe mit Rollgerste
1u. 15min
Hörnlisalat mit Zucchetti
30min
Linsensalat mit Randen und Feta
30min
Tomatenrisotto mit Basilikum
30min
Ofen-Käseschnitte
35 min