Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 50 g Haselnüsse, mit Haut oder enthäutet
- 1 - 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 40 g Butter
-
30
g Berberitzen, getrocknet (optioneel)
of 30 g Aprikosen, getrocknet, entkernt, klein gehackt (optioneel) - 1 Brokkoli (à ca. 500 g)
- 250 g Risottoreis, alle Sorten
- 650 g Wasser
-
100
g Weisswein
of 100 g Wasser - 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
-
2
TL Gemüsebouillon Paste
of 1 Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l) - Pfeffer, frisch gemahlen, zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2159 kJ / 515 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 min
Karotten-Chicoreé-Risotto
40 min
Lauch-Risotto mit Äpfeln und Ziegenkäse
40 min
Randenrisotto mit Saltimbocca
45 min
Spinatrisotto mit Spargeln
40 min
Risotto
30 min
Kürbisrisotto
35 min
Lauch-Penne-Pot
30 min
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55min
Spinat-Zitronen-Risotto
30 min
Mediterraner Rollgersten-Risotto
1 Std.
Spinatwähe
55min