Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chicken
- 1 oz vegetable oil
- 14 ½ oz red onions, cut into wedges
- 32 oz chicken thighs, boneless and skinless, organic, halved
- 1 orange
Sauce
- 1 - 2 oz fresh ginger, to taste, cut into pieces (½ in.)
- 3 garlic cloves
- 2 - 3 oz honey, to taste
- 1 oz tomato paste
- 2 oz rice wine vinegar
- 2 oz soy sauce
- 1 tbsp sesame oil
- 1 oz water
- 2 tbsp cornstarch
- 1 - 2 tbsp chili garlic sauce, to taste
- fresh chilies, red and green, sliced
- fresh cilantro leaves, to garnish
- cooked rice, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2506 kJ / 599 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 37 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 1077 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Sweet and Sour Pork
35 min
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1h 25min
Tarragon Chicken Pasta
45 min
Sesame Orange Chicken
1h 30min
Kung Pao Chicken
1h 5min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Chicken Tikka Bowls with Kachumber
2óra 50p
Chinese Chicken Salad
1h 30min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 min
Chicken Tetrazzini
40min
Creamy Buffalo Chicken Pasta
1 Std. 20 Min