Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa de brioche
- 150 g de mantequilla fría en trozos
- 230 g de leche
- 15 g de levadura prensada fresca desmenuzada
- 1 huevo
- 500 g de harina de fuerza
- 150 g de azúcar
- 5 g de sal
Crema pastelera
- 500 g de leche
- 70 g de azúcar
- 60 g de harina de repostería
- 2 huevos
- 2 yemas de huevo
- 1 cucharadita de vainilla líquida
Montaje y baño de chocolate
- 1 huevo batido
- 350 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 140 g de agua
- 50 g de chocolate blanco
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 4859 kJ / 1162 kcal
- Eiwitten
- 24.2 g
- Koolhydraten
- 139.9 g
- Vetten
- 56.2 g
- Verzadigd vet
- 31.4 g
- Vezels
- 10.5 g
- Natrium
- 461.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tronco navideño de chocolate
2h 30min
Pan de Pascua Cozonac (Kozunak)
5 Std.
Bizcochitos de chocolate rellenos
1 Std. 15 Min
Rollo de chocolate
3h 15min
Minitartas San Marcos con trufa
3h
Hojaldre de chocolate y avellanas
2 Std.
Pastelitos de galleta, crema y chocolate
3h
Cañas de chocolate rellenas de crema
3h
Estrella con crema de chocolate y avellanas
2 Std.
Petisús (éclairs)
1 Std. 50 Min
Triángulos de chocolate
4 Std. 30 Min
Tarta San Marcos
4 Std.