Compatibele versies
Gnocchi in Tomato Mascarpone Sauce, Broccoli Salad and Fruit Sorbet
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi and Sauce
- 30 g pistachio nuts, unsalted, shelled
- 1 garlic clove
- 15 g fresh basil leaves
- 70 g onions, quartered
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 70 g water
- 1 ½ - 2 tsp fine sea salt, to taste
- 1 tsp ground black pepper
- 800 g gnocchi
- 3 Tbsp sunflower oil
Fruit Sorbet
- 60 - 100 g sugar, to taste
- 500 g frozen fruit, in pieces (see tip)
- 2 tsp lemon juice (optioneel)
- 1 egg white (see tip) (optioneel)
Broccoli Salad and Finalisation
- 1 red pepper, cut in pieces (2 cm)
- 1 apple, large, cored, quartered
- 250 g broccoli florets
- 30 g pine nuts
- 25 g olive oil
- 15 g cider vinegar
- 1 tsp honey
- 1 ½ tsp mustard
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 6 Tbsp mascarpone (250 g)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4037 kJ / 964 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 101 g
- Vetten
- 50 g
- Verzadigd vet
- 20 g
- Vezels
- 15.8 g
- Natrium
- 2123 mg
Alternatieve recepten
Quinoa and Vegetable Tower with Avocado and Confited Cherry Tomatoes
1 godz.
Gnocchi with Tomato and Basil Sauce
55 Min
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1 godz.
Courgetti Carbonara
40 min
Pasta alla Nerano
40 min
Courgette and Potato Parmigiana (TM6)
1 godz. 15 min
Spanish Brunch
1 godz. 15 min
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
1h 20min
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
1h 30min
Mushroom Wellington
2h 20min
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
45 min
Dauphinoise Potatoes
50 min