Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- 2 braciole di maiale (300 g circa l'una, spessore 3-4 cm)
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 40 g di olio extravergine di oliva
- ½ scalogno
- 300 g di ananas fresco a pezzi
- 10 g di zucchero di canna
- 10 g di salsa di senape
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2907.5 kJ / 695 kcal
- Eiwitten
- 46.5 g
- Koolhydraten
- 42.7 g
- Vetten
- 92.7 g
- Verzadigd vet
- 2.6 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 105 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetto di maiale in salsa e contorno di carote (TM6)
45 dk
Manzo a Cottura Lenta con funghi e verdure
5h 20min
Manzo Sottovuoto con salsa al cioccolato e melagrana
2 godz. 55 min
Pesce spada bardato al finocchietto sottovuoto
1sa 30 dk
Braciole di maiale con frittelle di patate sottovuoto
3 godz. 30 min
Salsa noisette
20 dk
Straccetti di manzo dorati
15 min
Lonza di maiale con le mele a Cottura Lenta
3 Std.
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2u. 20min
Bocconcini di maiale con pesto di broccoli e piadina
40min
Polpette in salsa di funghi e vino bianco
45 dk
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3 Std.