Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- 2 braciole di maiale (300 g circa l'una, spessore 3-4 cm)
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 40 g di olio extravergine di oliva
- ½ scalogno
- 300 g di ananas fresco a pezzi
- 10 g di zucchero di canna
- 10 g di salsa di senape
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2907.5 kJ / 695 kcal
- Eiwitten
- 46.5 g
- Koolhydraten
- 42.7 g
- Vetten
- 92.7 g
- Verzadigd vet
- 2.6 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 105 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spezzatino di manzo a Cottura Lenta con salsa ai funghi
5 Std. 40 Min
Vitello sottovuoto con patate e mele croccanti
5 godz. 10 min
Straccetti di manzo con contorno di caponata
45min
Pollo alla birra a Cottura Lenta con purè di zucca e patate
4h 10min
Spezzatino di tacchino al curry a Cottura Lenta
2h 50min
Polenta con straccetti di manzo
1h 30min
Braciole di maiale sottovuoto con insalata di mele
2 Std. 40 Min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2h 20min
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1h 20min
Braciole di maiale con frittelle di patate sottovuoto
3 Std. 30 Min
Costine di maiale con contorno di peperoni sottovuoto
9 Std.
Stufato di agnello con paprika
50min