Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di patate viola, pelate e a fettine
- 350 g di patate a pasta gialla, pelate ( 250 g a cubetti e 100 g a fettine sottili 5 mm)
- 1 porro, la parte bianca a rondelle
- 3 pizzichi di sale
- 200 g di baccalà (2 medaglioni)
- 500 g di acqua
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 bustina di zafferano in polvere
Terminare la preparazione
- germogli misti colorati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3012 kJ / 720 kcal
- Eiwitten
- 30.8 g
- Koolhydraten
- 77.6 g
- Vetten
- 30.3 g
- Vezels
- 5.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartare di baccalà e salmone con salsa di soia ai tre pepi
30 Min
Turbanti di spigola e arancio
1 Std.
Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)
1 Std. 10 Min
Trittico d'autore
2 Std.
Baccalà in crosta di pistacchi, olio agli agrumi finocchi e melagrana
40 Min
Pancia di maiale con composta di mele
8 godz. 30 min
Polpette al cotechino su crema alle patate viola
1 Std.
Cuori di lattuga con peperoni caramellati e pollo
45 Min
Coda di rospo croccante su purea nera
1 Std. 50 Min
Sformatino di piselli su crema di peperoni e gambero rosso di Sicilia (di Antonio Lorenzon)
1 Std. 30 Min
Gamberi in insalata esotica
30 Min
Gamberi e ananas al lime e pepe rosa
40 Min