Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di patate viola, pelate e a fettine
- 350 g di patate a pasta gialla, pelate ( 250 g a cubetti e 100 g a fettine sottili 5 mm)
- 1 porro, la parte bianca a rondelle
- 3 pizzichi di sale
- 200 g di baccalà (2 medaglioni)
- 500 g di acqua
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 bustina di zafferano in polvere
Terminare la preparazione
- germogli misti colorati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3012 kJ / 720 kcal
- Eiwitten
- 30.8 g
- Koolhydraten
- 77.6 g
- Vetten
- 30.3 g
- Vezels
- 5.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calamaro ripieno sottovuoto con salsa zafferano
1 godz.
Trittico d'autore
2 Std.
Menù: Tranci di tonno con composta di cipolla e plumcake allo yogurt (Bimby Friend)
1 godz.
Sfoglie di mais con quenelle di baccalà e acciughe
1 godz. 30 min
Baccalà e mazzancolle su crema di spinaci
35 min
Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante
1 godz.
Baccalà alla Veracruz
1 godz.
Spring rolls vietnamiti (Cha gio)
1 godz. 30 min
Alici marinate all'arancia e limone con peperoni
1h 45min
Baccalà alla cappuccina
55 min
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
1 godz.
Involtini di manzo con salsa ai frutti rossi (per 2 persone)
30 min