Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 400 g di farina tipo 00 + q.b.
- 120 g di burro a temperatura ambiente, a tocchetti
- 1 uovo
- 50 g di latte
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua
Ripieno
- 200 g di porri a fette spesse
- 150 g di peperone rosso, pulito e a pezzi
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 8 g di sale
- 30 g di burro
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco secco
- 100 g di passata di pomodoro
- 500 g di petto di tacchino cotto, a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di prosciutto cotto a cubetti
- 200 g di verdure miste fresche (vedere varianti)
- ½ cucchiaino di paprika dolce o affumicata
- 2 uova, i tuorli e gli albumi separati
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 12 porzioni
- Calorieën
- 18229.2 kJ / 4356.9 kcal
- Eiwitten
- 215.8 g
- Koolhydraten
- 392 g
- Vetten
- 203.9 g
- Verzadigd vet
- 96.7 g
- Vezels
- 26.6 g
- Natrium
- 7605.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta cioccolato e arancia al Varoma
2 Std.
Patate schiacciate al forno
1 Std.
Petto di tacchino, insalata di verdure e maionese al chimichurri
25h
Filetto di manzo con peperonata
40 Min
Spezzatino di vitello alle mandorle e pinoli
1 Std.
Scaloppine con ratatouille (Bimby Friend)
40 Min
Biscotti per la mia mamma
3 Std.
Polpettone di pollo porchettato in crosta di patate
1h 10min
Soufflé alla salsiccia e zucca
1 Std. 30 Min
Polpettone zucca e spinaci
1 Std. 15 Min
Crema al cioccolato e fragole (TM6)
20 min
Spritz con bruschette al Gorgonzola e sedano
30min