![Sous-vide côte de bœuf, désossée Sous-vide côte de bœuf, désossée](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/58263831-bddb-4052-935b-9ee6890a5948/Derivates/2cb6a1c2-f300-4fbe-983a-8e7cc1e5f8f8.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 côtes de bœuf, désossées (env. 450 g chacun, 3-4 cm d'épaisseur, 14 cm de long max.)
- 1300 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- 1 c. à soupe de beurre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1259 kJ / 300 kcal
- Eiwitten
- 48 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 90 mg
Alternatieve recepten
Cuisson du riz au jasmin
35 Min
Ballotine de poulet sous-vide, sauce au poivron rouge
2 Std. 10 Min
Magret de canard et sabayon à l'orange
2h 20min
Sous-vide magrets de canard
2h
Sous-vide côtes de porc
2h 50min
Caramel de base
25min
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1hod. 5min
Côte de porc sous-vide et salade de pommes
2 godz. 40 min
Poudre de caramel
1h
Saumon teriyaki sous-vide
1h 20min
Sous-vide filets de poulet
1 godz. 55 min
Cuisson du riz long blanc
35 Min